Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

Tratamentul infertilității

Celor mai mulți dintre noi nu ne place incertitudinea, din acest motiv vrem să deţinem toate informațiile înainte de a întreprinde orice demers. Prin urmare, am pregătit un scurt ghid privind procesul de tratament al infertilității la Clinica noastră. Vă vom împărtăși apoi toate detaliile personal. Tratamentul pentru infertilitate poate fi practic divizat în tratament cu ovocite proprii și ovocite donate, unde procedura este ușor diferită.

Tratamentul cu ovocite proprii

01 Alegerea perioadei

În primul rând, trebuie să facem o programare. Faceți o programarea la medic la numărul de telefon 577 005 911 (recepție). Ne puteți suna în zilele lucrătoare între orele 7:30 și 15:30.

02 Consultaţia iniţială

Vă rugăm să vă pregătiţi pentru consultaţia iniţială cu medicul nostru, cardul de asigurare de sănătate și cartea de identitate. Dacă ați parcurs deja un tratament de infertilitate, aduceți cu dumneavoastră și documentația pentru verificare. În funcție de starea dumneavoastră de sănătate, medicul va propune investgaţiile medicale de făcut.

03 Analizarea rezultatelor

Odată ce rezultatele au fost determinate, se poate începe tratamentul cel mai adecvat. Medicul vă va sugera procedura cea mai potrivită dumneavoastră. Momentul tratamentului în sine depinde apoi de prima zi a ciclului menstrual.

04Tratamentul

Există o serie întreagă de tratamente disponibile. Tratamentul standard cu ovocite proprii este însoțit de o stimulare hormonală, ovocitele maturefiind recoltate din ovare la momentul ovulatiei. Acestea sunt apoi fertilizate în laborator, dezvoltarea embrionilor fiind monitorizată. Cel mai adesea după 5 zile embrionii sunt transferați înapoi în uter.

05Testul de sarcină

Este posibil să aflați dacă sunteți gravidă la numai două săptămâni de la implantarea embrionilor. Embrionii neutilizați pot fi congelați și depozitați pentru o folosire ulterioară.

Formular de contact