Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

De ce să ne alegeți pe noi?

Suntem aici pentru voi din anul 2000

Din anul 2000, am ajutat la rezolvarea problemelor legate de întemeierea unei familii. Acest lucru se datorează îngrijirii complexe oferite de echipa noastră de specialiști FIV.

Peste 7000 de copii au fost născuți cu ajutorul nostru

Peste 7000 de copii au fost născuți de către pacientele noastre, prin metodele reproducerii umane asistate.. În fiecare an ne întâlnim cu „copiii” noștri pentru a sărbători Ziua Copilului.

Suntem o clinică cu servicii
hoteliere proprii

Nu este ușor să îmbinați propriile îndatoriri cu un tratament. De aceea, clinica noastră oferă propriile sale servicii hoteliere. Cele două unități, Clinica și Hotelul Tomasov ****, sunt interconectate în aceeași clădire.

Efortul maxim pentru
un obiectiv de succes

Înțelegem că fiecare caz este diferit și necesită o abordare individuală. Prin urmare, ne mândrim cu diagnosticarea precisă și vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru succesul tratamentului dumneavoastră.

Despre clinică

Începând cu anul 2000 , ajutăm la întemeierea familiilor și la rezolvarea problemelor de infertilitate.

Clinica a beneficiat de multiple îmbunătățiri de la momentul fondării ei. Echipa, care inițial era formată din doar zece angajați, s-a triplat. Sediul Clinicii este situat în clădirea Tomášov, care este parte integrantă din istoria Baťa. Clădirea a suferit o reconstrucție extinsă, dar atentă. Laboratoarele noastre sunt amplasate în clădireși oferă rezultate zilnice ale probelor colectate, reducând astfel semnificativ timpul de procesare și comunicare a rezultatelor. Există, de asemenea, o farmacie și servicii hoteliere, un restaurant și un centru de wellness.

Echipa noastră

Am creat o echipă de experți de renume, cu mulți ani de experiență în domeniul reproducerii asistate. Reprezentantul medical al clinicii este Dr. David Rumpík, Ph.D., care și-a început cariera profesională sub conducerea prof. MUDr Ladislav Pilka, CSc. Profesorul Pilka a contribuit la nașterea primului copil cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistată în Republica Cehă. El a fost timp de mai mulți ani șeful clinicii de reproducere asistată din Zlín și împreună cu specialiștii FIV Dr. David Rumpík, Ph.D. și Dr. Taťána Rumpíková, Ph.D. a contribuit la înființarea acesteia.

Faceți cunoștință cu mediul ambiental al clinicii noastre

Pe lângă abordarea profesională, vă facem să vă simțiți ca acasă. La Clinica noastră puteți utiliza nu numai servicii medicale de înaltă calitate, ci și cazarea la un hotel de patru stele, servicii de restaurant, farmacie și nu în ultimul rând parcul, care este locul ideal pentru odihnă și relaxare.

Vizita virtuală a clinicii

Prezentarea video a clinicii

Succesul tratamentului

  • FIV cu ovocite donate
  • Crioembriotransfer
  • FIV până la 38 de ani
  • FIV peste 38 de ani

Graficul ratei de succes a FIV

Cea mai mare rată de succes a tratamentelor se obține în ciclurile FIV cu ovocite donate. Peste 65% dintre paciente (ecografie cu activitate cardiacă dovedită) rămân însărcinate după transferul embrionilor de ziua a cincea. În ciclurile de tratament FIV cu ovocite proprii ale pacientelor sub 38 de ani și în crioembriotransferuri, la toate pacientele fără diferențiere de vârstă, rata de succes a tratamentului este ușor sub 50% (din nou dovedită cu activitate cardiacă). În ciclurile FIV cu ovocite proprii ale pacientelor de peste 38 de ani, rata de succes a tratamentului este de aproape 30%. Rezultatele arată că unul dintre factorii decisivi pentru un tratament de succes este vârsta pacientei.

RNDr. Kateřina Tvrdoňová, Ph.D. – șef embriologie

Certificate și documente

Certificat

Certificat

Certificat de acreditare

Certificat de acreditare