Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

Ginecologie ambulatorie

Scopul tuturor medicilor din departamentul de Ginecologie ambulatorie este să asigure îngrijire ginecologică terapeutică şi preventivă pentru paciente din toate grupele de vârstă, precum şi să acorde îngrijire pacientelor însărcinate.

Clinica noastră are contract cu toate companiile cehe de asigurări.

În munca noastră punem accent pe abordarea individuală a fiecărui pacient, analiza amănunţită a problemelor lor, investigaţii detaliate şi tratamente ce implică ultimele descoperiri şi metode în medicina clinică.

O importanţă deosebită o acordăm îngrijirii complexe preventive care include diagnosticarea cancerului organelor reproductive la femei.

Standardul ridicat de îngrijire este asigurat de erudiţia fiecărui membru al echipei, de experienţa lor profesională şi de echipamentele de ultimă generaţie ale Clinicii noastre.

Ambianţa plăcută şi confidenţialitatea reprezintă în compania noastră chestiuni vitale.

Îngrijirea ginecologică: 

  1. Îngrijirea preventivă O dată pe an, fiecare femeie ar trebui să îşi facă un control ginecologic preventiv, incluzând teste de laborator. Scopul este de a descoperi prematur schimbările de natură canceroasă din cervix şi a începe un tratament timpuriu. Controlul include o consultaţie ginecologică folosind un specul ginecologic, o colposcopie (vizualizarea microscopică a cervixului), teste citologice, palparea abdomenului şi o ecografie.
  2. Diagnosticarea şi tratarea bolilor ginecologice, diagnosticarea ecografică
  3. Vaccinarea împotriva cancerului cervical
  4. Consultaţie pentru cea mai potrivită contracepţie5.    Sfaturi pentru sarcini cu risc ridicat fiziologic 
  5. Sfaturi privind sindromul premenstrual, terapie hormonală de substituţie
  6. Endocrinologie ginecologică