Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

Tratamentul infertilității

Celor mai mulți dintre noi nu ne place incertitudinea, din acest motiv vrem să deţinem toate informațiile înainte de a întreprinde orice demers. Prin urmare, am pregătit un scurt ghid privind procesul de tratament al infertilității la Clinica noastră. Vă vom împărtăși apoi toate detaliile personal. Tratamentul pentru infertilitate poate fi practic divizat în tratament cu ovocite proprii și ovocite donate, unde procedura este ușor diferită.

Tratamentul cu oocite donate

01 Rezultatele investigațiilor

Pe baza rezultatelor testelor, medicul dumneavoastră vă poate recomanda tratamentul cu ovocite donate. Acest tratament este destinat cuplurilor în care femeia are o boală ereditară, nu produce propriile ovocite sau sunt de calitate slabă.

02 Selecția donatoarei

Donatoarele noastre trec prin mai multe criterii stricte de selecție. Sunt supuse mai multor investigații - ginecologice, endocrinologice și genetice, sunt testate în mod repetat și pentru prezența bolilor cu transmitere sexuală. Donatoarele noastre au vârsta sub 34 de ani și îndeplinesc condițiile de donare stabilite de lege.

03 Tratamentul

Pentru un tratament de succes este necesar să se sincronizeze ciclurile donatoarei și destinatarei ovocitelor. După recoltarea ovocitelor donatoarei, acestea sunt fertilizate cu sperma partenerului. În ziua recoltării de ovocite de la donatoare, pacienta începe să folosească hormoni specifici în sarcină, care pregătesc endometrul pentru implantarea embrionilor.

04Transferul de embrioni

A doua zi după recoltarea ovocitelor, informăm pacienta despre numărul și calitatea embrionilor. De regulă, după 5 zile de cultivare a embrionilor, se realizează un embriotransfer cu unul sau doi embrioni. Embrionii rămași pot fi congelaţi pentru o utilizare ulterioară.