Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

13. 2. 2023

EmbryoScope

embryoscope

Astăzi dorim să vă împărtășim o mare noutate în domeniul FIV, ducându-vă în locurile unde toate poveștile noastre prind viață.

Vorbim despre laboratorul nostru de embriologie, pe care l-am dotat proaspăt cu EmbryoScope de ultimă generație, cu inteligență artificială, pentru a-ți oferi cele mai bune șanse la tratamentul FIV.

Ce este EmbryoScope?

EmbryoScope este un incubator conceput pentru monitorizarea continuă a embrionilor. Dezvoltarea embrionului în EmbryoScope este foarte asemănătoare cu mediul natural oferit de uterul mamei. Folosind imaginile realizate și un software sofisticat, embriologii noștri pot selecta embrionii care au cel mai mare potențial de a deveni copilul dorit de dumneavoastră.

Ce face ca EmbryoScope să fie unic?

Așa cum am dezvăluit la început, EmbryoScope este îmbunătățit cu inteligență artificială, ducând asistența medicală la un nou nivel. Toate datele le oferă embriologilor noștri informații valoroase despre eventualele defecte de diviziune celulară, precum și o vedere detaliată a dezvoltării embrionilor individuali - toate acestea fără, bineînțeles, manipularea inutilă a embrionului până când are loc transferul embrionar propriu-zis. Ceea ce ne-a atras în continuare este capacitatea sporită. Embrionii sunt acum plasați într-un număr mai mare de vase de cultură speciale, unde au un "loc de odihnă" pentru dezvoltare". Acest lucru ne oferă mult mai mult spațiu, ceea ce ne permite să asigurăm cele mai bune condiții pentru toți pacienții.