Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

10. 9. 2022

Organizarea exemplară

Organizarea exemplară

Am remarcat organizarea exemplară, devotamentul şi primirea caldă a întregului personal medical din cadrul clinicii Zlin cu care am avut contact – şi spunem asta în baza unei bogate experienţe acumulate în mai multe clinici europene. Petra Kucerova, coordonatoarea, care ne-a cucerit cu zâmbetul ei şi mai ales cu atitudinea pozitivă şi sprijinul acordat pe toată durata şederii în Zlin.

Pe timpul şederii în Zlin, am întâlnit cupluri cu probleme de fertilitate din toata lumea - Anglia, Franţa, Germania, Elveţia – acest lucru întărindu-ne încrederea în alegerea făcută.

Recomandăm totodată cazarea la hotelul Tomasov pentru confortul mămicilor (este practic lipit de clinică, transferul în camera de hotel după embriotransfer fiind făcut cu ajutorul unui pat mobil) dar şi pentru calitatea serviciilor şi preţurile accesibile la cazare şi restaurant.