Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

24. 8. 2022

Grijă mare

Grijă mare

Clinica de reproducere asistată din Zlin a fost pentru noi, un cuplu de 45-46 de ani, întâi o rază de speranţă, apoi o experienţă minunată, iar acum… un vis pe cale să se împlinească. După o serie de încercări nereuşite de a rămâne însărcinată, medicul meu mi-a recomandat-o pe doamna Adina Vochin, care de la început mi-a inspirat încredere prin profesionalismul, promptitudinea şi exactitatea informaţiilor oferite.

Ajunşi la Clinica din Zlin, am întâlnit o echipă de profesionişti, şi foarte bine pregătiţi, care ne-au îndrumat pe parcursul procedurii. Totul este foarte bine gândit şi pus la punct din punct de vedere tehnic, procedural, totul îţi creează senzaţia de siguranţă şi profesionalism. În plus, Zlin este un orăşel verde şi liniştit, unde noi am petrecut câteva zile de odihnă şi relaxare.

Am făcut şi câteva excursii prin împrejurimi - castelul de la Lednice, Kromeritz, peşterile Moravian Karsts, oraşul Brno. Ne dorim să revenim în zonă, în formaţie… extinsă. În prezent suntem în aşteptarea ecografiei de 12 săptămâni, bucuroşi şi plini de speranţă.