Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

15. 6. 2022

Pacienta La din Bucuresti

Pacienta La din Bucuresti

Recomand celor care doresc şi au posibilitatea să apeleze cu încredere la serviciile oferite de clinica de la Zlin – Cehia! Toate serviciile de care am beneficiat au fost la nivelul aşteptat: transportul aeroport-clinică, serviciile medicale, precum şi serviciile de cazare.

De la început, a fost o sincronizare foarte bună a activităţilor. În prima fază am stabilit de comun acord data cât mai exactă cu privire la sosirea noastră la Zlin, în Cehia, după care am urmat tratamentul de pregătire, monitorizarea şi transmiterea informaţiilor medicale obţinute în ţară.

Menţionez că am primit ajutor şi informaţii din partea doamnei Adina Vochin şi cu privire la activităţile organizatorice: rezervarea camerelor la hotel, ruta transportului, preluarea de la aeroport, fapt care a contat foarte mult pentru noi.

La clinica de la Zlin, am întâlnit oameni minunaţi, personal amabil şi un sistem foarte bine pus la punct. Preţul serviciilor a fost cel stabilit şi comunicat anterior plecării noastre la Zlin, fără alte costuri suplimentare de care să nu fi luat la cunostinţă. Am fost foarte bine informaţi din acest punct de vedere.

Procedura FIV a decurs conform protocolului, fără probleme. Am beneficiat de materiale informative cu privire la parcurgerea etapelor procedurale traduse în limba română. Cine ştie puţină engleză se descurcă bine.