Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

21. 7. 2022

35 ani, Râmnicu Valcea

 35 ani, Râmnicu Valcea

Noi am ales străinatatea pentru o mai bogată şi îndelungată experienţă. Printre ţări cu tradiţie în domeniu, ca recomandare, se număra şi Czech Republic. Suna bine, era mai aproape de România şi ştiam că au preţuri sub Europa Occidentală. Am căutat pe internet clinicile, ne-a atras atenţia una care nu numai că avea referinţe impecabile (şi toate au), avea şi un coordonator pe limba română.

Etapa premergătoare plecării în Cehia a fost foarte facilă şi rapidă. Practic fiecare schimb de informaţii cu coordonatoarea noastră ne confirma că am făcut o bună alegere. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, nicio analiză neîntoarsă pe toate părţile, niciun amănunt omis, nu numai cele care ţineau de intervenţia în sine, ci şi cele referitoare la drumul până acolo, cazare, modalităţi de plată, atracţii turistice în zonă, etc.

Clinica este situată într-un minunat cartier rezidenţial cu deschidere la pădure, personalul este comunicativ, prietenos şi foarte punctual! Extrem de profesionişti, din 3 românce prezente în aceeaşi perioadă în clinică, toate 3 vom fi mămici de gemeni!