Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

7. 8. 2020

Fetiță frumoasă

Fetiță frumoasă

Vă sunt tuturor etern recunoscătoare pentru ca mi-ați dat șansa să fiu MAMĂ. Doctorii mi-au spus că fertilitatea mea este “peste medie”, dar că la vârsta mea șansa de a avea o sarcină de succes cu ovocitele proprii este mai mică  de 5%, deci deși peste medie, erau totuși mici șansele. După experiența unor pierderi de sarcină și FIV –uri eșuate cu ovocitele mele, am început să mă documentez despre donarea de ovocite, însă lista de așteptare în țara mea fiind foarte lungă, am decis să caut în străinătate. De la primul meu contact cu voi, la IVF Zlin, am simțit că sunt pe mâini sigure și profesioniste. Deși decizia de a apela la donare de ovocite îmi crea anumite îngrijorări, colaborarea mea cu clinica voastră mi-a dat un sentiment de liniște, toate persoanele implicate fiind respectate si îngrijite.  

Soțul meu și cu mine avem acum o fetiță frumoasă, care are zâmbetul tatălui său și felul meu curios de a fi. Vă mulțumesc foarte mult.

Cu considerație.