Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

9. 6. 2020

Vesti bune - Reluarea zborurilor europene

Vesti bune - Reluarea zborurilor europene

Suntem bucurosi sa va anuntam, ca dupa pauza de 3 luni datorata Covid 19, Clinica IVF Zlin isi va deschide portile pentru pacientii straini. Liniile aeriene vor opera din nou zboruri regulate catre Viena, Praga.

Iata mai jos o lista cu orasele europene catre care Austrian Airlines va opera zboruri, din 15 si 22 iunie 2020, de pe aeroportul Viena/ aeroportul cel mai apropiat de clinica noastra/

 

Austrian Airlines opereaza zboruri catre/ de la Viena din 15 in 28 iunie 2020:

 

  • Incepand cu 15 iunie 2020: Amsterdam, Atena, Basel, Berlin, Bruxeles, Bucuresti, Copenhaga, Dubrovnik, Dusseldorf, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Larnaca, Londra, Munchen, Paris, Pristina, Sarajevo, Skopje, Sofia, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Thessaloniki, Tirana, Varna si Zurich
  • Incepand cu 22 iunie 2020, destinatiilor de mai sus li se vor alatura: Belgrad, Graz, Innsbruck, Kiev, Kosice, Milan, Nisa, Praga, Split si Varsovia.

 

Va asteptam la Zlin,

 

Echipa IVF Zlin