Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

1. 10. 2014

REPROMAN: Supliment alimentar natural pentru bărbați

REPROMAN: Supliment alimentar natural pentru bărbați

REPROMAN® a fost creat de specialiști din domeniul medicinei reproductive, pe baza cunoștintelor și experienței, precum și a studiilor recunoscute internațional.REPROMAN®:

  • Îmbunătățește calitatea spermatozoizilor
  • Mărește cantitatea spermatozoizilor
  • Îmbunătățește calitatea vieții sexuale

 

Componentele individuale ale produsului au fost alese cu grijă. REPROMAN® conține substanțe optime, cu efecte benefice verificabile asupra producției celulelor sexuale masculine, inducerii producției de spermă și creșterii calității acesteia pe toți parametrii (motilitate generală și progresivă, număr de spermatozoizi, volum, morfologie). Componentele produsului, special alese, pot îmbunătăți calitatea vieții sexuale având efecte benefice asupra activității sexual și a potenței. Pentru a ajunge la efectul dorit, specialiștii recomandă folosirea produsului cel puțin 3 luni, ideal până la obținerea sarcinii de către parteneră. 

 

Ingredientele principale ale produsului:

TRIBULUS TERRESTRIS – Tribulus a fost întotdeauna utilizat.  El era cunoscut de vechii locuitori ai Mesopotamiei, Chinei, Indiei și Japoniei. Acesta conține cantități mari de steroizi saponini, steroli din plante, flavonoide și alcaloizi. Toate acestea duc la creșterea nivelului de hormon luteinizant (LH). Principala funcție a LH la bărbați constă în creșterea secreției de testosteron (până la 30 %). Testosteronul sprijină spermatogeneza (producția celulelor sexuale masculine [celulele spermatice]).  Un nivel ridicat de testosteron înseamnă și o dezvoltare mai mare a mușchilor, îmbunătățirea regenerării și rezistența musculară.  Acesta ajută la echilibrarea raportului optim de mușchi și țesut adipos, gras. Mărește potența și libidoul, dorința de a face sex. Acesta susține producerea de energie, regenerarea, rezistența musculară și funcțiile imunitare ale organismului.

MACA (Lepidum meyenii) sau “ginseng andin” – mărește rezistența la oboseală, îmbunătățește concentrarea mentală, întărește imunitatea psihologică și sprijină dorința sexuală la bărbați. Au fost, de asemenea, observate creșteri ale producției de spermă și ale motilității spermatozoizilor.

ZINC – este unul dintre antioxidanții care protejează celulele împotriva radicalilor liberi. Este important pentru menținerea concentrației normale de vitamina A din sânge și în informația genetică. Este esențial pentru o vedere bună, influențează fertilitatea și reproduerea și ajută la menținerea unui nivel corect de testosteron în sânge (testosteron - hormon important pentru maturarea celulelor sexuale masculine).  Acesta influențează zahărul, proteinele, hormonii și vitaminele din metabolism.

SELENIU – sprijină funcționarea sistemului imunitar și este important pentru hormonii glandei tiroide. La bărbați, a fost identificată o legătură între seleniumul din spermă și concentrația spermatozoizilor, volumul spermatozoizilor, motilitatea și viabilitate acestora. Protejează celulele și țesuturile organismului împotriva agresiunilor produse de radicalii liberi din mediul înconjurător poluat, fumat sau iradiere. 

ACID FOLIC – este de neînlocuit în organism, în producerea acizilor nucleici care să păstreze informații pentru derularea normală a tuturor proceselor vitale. Este necesar pentru metabolismul proteinelor, pentru producerea celulelor roșii și a mitozei.

VITAMINA E – este un antioxidant.

VITAMINA B5 (acid pantotenic) – are multe funcții de neînlocuit în organismul uman. Este benefică pentru creșterea fertilității, sprijină activitatea mintală și are un efect semnificativ în oboseală și epuizare.

VITAMINA B5 – este esențială pentru reproducerea celulară și producerea de celule roșii. Menține învelișul protector al nervilor  (mielina),  ia parte la transformarea nutrienților în energie și are un rol fundamental în formarea ADN-ului și ARN-ului (materialul genetic din celule).

GINGKO (Gingko biloba) – extractul din frunze a fost folosit de secole  pentru protejarea sănătății. Substanțele active din această plantă îmbunătățesc circulația sângelui din întregul organism, ceea ce duce la o mai bună aprovizionare cu oxigen și substanțe nutritive pentru toate părțile organismului.

COENZYMA Q10, VITAMINA C, VITAMINA B1, VITAMINA B2, VITAMINA B3, VITAMINA B6, VITAMINA B7