Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

6. 10. 2012

PICSI

noua metodă PICSI


Laboratoarele noastre de fertilizare în vitro au introdus cu succes  noua metodă PICSI - o nouă tehnică de laborator care reprezintă o metodă îmbunătăţită a fertilizării prin ICSI.

 PICSI măreşte rata de succes cu aproximativ 20% deoarece ne permite să selectăm şi să introducem spermatozoizi în ovocite în funcţie de calitatea acestora. Această metodă funcţionează pe acelaşi principiu prin care spermatozoizii sunt selectaţi în interiorul corpului femeii în cadrul procesului natural de fecundare.

Prin utilizarea metodei standard ICSI, spermatozoizii sunt selectaţi în funcţie de morfologie şi motilitate, însă acest lucru nu garantează introducerea celor mai buni spermatozoizi din punct de vedere genetic. PICSI combină avantajele de la ICSI (probabilitate ridicată de fecundare a ovocitului) cu posibilitatea de a alege spermatozoizii maturi ţinând cont de capacitatea lor de a se uni cu acidul hialuronic. Gelul hialuronic este o substanţă care înconjoară ovocitul şi ajută la conexiunea spermatozoidului cu ovocitul. PICSI simulează legătura dintre un spermatozoid matur si un ovul, aspect foarte important în procesul fecundării naturale. În comparaţie cu ICSI, PICSI reprezintă o formă de fertilizare mai naturală şi eficientă.

Această metodă este recomandată în următoarele cazuri:

  • Există riscul unor defecte ale spermatozoizilor, de exemplu nedezvoltarea spermatozoizilor, anomalii cromozomiale, număr ridicat de spermatozoizi cu defecte ale ADN-ului
  • A fost descoperit un număr redus de spermatozoizi
  • A existat o rată scăzută de fertilizare prin ICSIS-a descoperit calitate slabă a embrionilor
  • Au existat repetate embriotransferuri fără implantare
  • Au survenit avorturi repetateFemeia are peste 38 de ani

 

Prețul este 180 €.