Folosim cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul, a reține preferințele și a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului. Vă veți da consimțământul făcând clic pe butonul „Sunt de acord”.

Setări Sunt de acord

De asemenea, puteți refuza consimțământul.

13. 12. 2012

Clinica noastră se află în topul Centrelor de Reproducere Asistată, publicat de Revista de Turism Medical

La sfârşitul lunii octombrie


La sfârşitul lunii octombrie, clinica noastră a fost cotată printre cele mai bune de acest gen, fiind votată de pacienţi străini pe site-ul de turism medical.

Din răspunsurile publicate reiese faptul că abordarea profesională, dar în acelaşi timp prietenoasă, precum şi abilităţile de comunicare cu pacientul în limba sa natală, în special limba engleză, sunt cele mai apreciate servicii oferite de clinica noastră. Multe aprecieri şi mulţumiri speciale se îndreaptă către coordonatoarea noastră Ivona Joklikova, pentru răspunsurile rapide, de obicei în cel mult 24 de ore, abilităţile ei de a contacta pacienţii şi a-i îndruma spre clinică, precum şi îndrumarea şi asistenţa oferită de ea pe parcursul şederii şi a procedurilor medicale. Cele mai multe opinii sunt scrise de cupluri care au avut succes cu tratamentul şi care au obţinut o sarcină, mulţumindu-ne pentru reuşită. Cu toate acestea, un cuplu al cărui tratament nu a avut succes, nu ar alege o altă clinică pentru următoarea lor încercare. După calităţile deja evidenţiate ale personalului, foarte apreciată este şi cazarea în hotelul de lux. Hotelul este o parte a Complexului Medical Tomasov, care aduce ceva diferit ,,mediului spitalicesc”. Reputaţia sa este dobândită şi susţinută de serviciile oferite de personalul de la recepţie şi cel de la restaurant. Probabil toţi pacienţii noştri, dar în special cei veniţi din străinătate, apreciază tarifele permisive aferente procedurilor de reproducere asistată practicate de Clinică, precum şi ocazia de a se bucura de şederea lor aici ca într-o vacanţă, putând vizita frumoasa regiune în care se află şi oraşele apropiate (Praga, Viena, Budapesta). Chiar şi în aceste condiţii, cuplurile tot economisesc sume de bani comparativ cu ceea ce ar plăti în ţara lor natală pentru asemenea proceduri.