Video de la clinicaQR cod - Contact
pentru telefonul mobil

 

Acreditări şi certificări

Încă de la începuturile sale, Clinica a pus accent pe calitatea serviciilor acordate şi îmbunătăţirea lor constantă. Începând cu anul 2003, compania are un sistem de management al calităţii bine stabilit, în conformitate cu normativele CSN EN ISO 9001:2008, fiind evaluată anual de către TÜV Rheinland. Datorită acestui management, compania s-a obligat la o îmbunătăţire constantă a calităţii.

La data de 29.04.2012, Institutul Ceh de Acreditări a emis certificatul de acreditare bazat pe îndeplinirea cerinţelor ISO:2007 şi după ce a constatat că laboratoarele medicale sunt echipate corespunzător pentru desfăşurarea de activităţi independente, ca de exemplu laboratorul de andrologie pentru fertilizarea în vitro.

Clinica respecta Directiva UE 32/UE/2010 (Acordul cadru privind prevenirea ranirii cu obiecte ascutite in spital sau sectoare medicale) si foloseste sistemul de evacuare a sangelui colectat BD Vacutainer® (Becton, Dickinson si Compania) in cadrul unei colectari de sange. Sistemul BD Vacutainer® ajuta la protejarea pacientului, sanatatea angajatilor si mediul inconjurator de contaminarea cu sange, de asemenea reduce numarul probelor ce trebuiesc repetate datorita modului incorect de colectare a sangelui si prin urmare minimalizeaza erorile de laborator in analizarea probelor.

Permite recoltarea mai multor probe pentru analize diferite fara a fi nevoie sa te intepe de mai multe ori. Ne angajam sa oferim colectarea sangelui in conditii de siguranta atat pentru pacientii nostri, cat si pentru personalul nostru medical si sa asiguram un mediu de lucru sigur.

 

Nahoru