• Sunteţi aici:
  • Despre Clinică

Video de la clinicaQR cod - Contact
pentru telefonul mobil

 

Despre Clinică

Motto: ,,Viaţa este singurul lucru în această lume pe care nu îl putem considera bunul nostru propriu deoarece noi nu am contribuit la crearea ei în niciun fel. Aceasta ne-a fost doar oferită cu obligaţia de a o returna îmbogăţită şi îmbunătăţită copiilor

noştri."          

Tomáš Baťa
 

Despre Clinică

De mai bine de 15 ani, Clinica de Medicină Reproductivă şi Ginecologie Zlin oferă servicii complexe în domeniul reproducerii ginecologice asistate, andrologiei şi embriologiei. Datorită unei palete largi de metode folosite, experienţelor îndelungate şi a uneia dintre cele mai bune echipe de specialişti în fertilizare în vitro, putem ajuta să devină părinţi chiar şi cuplurile a căror situaţie părea lipsită de speranţă.

Cea mai importantă parte din activitatea Clinicii o reprezintă examinarea minuţioasă şi tratamentul cuplurilor infertile. Clinica utilizează toate tehnicile şi procedurile reproducerii asistate disponibile în centrele de top din Europa (FIV, ET, ICSI, PICSI, PGD, FIV cu ovocite şi spermă donate, MESA/TESE, crioconservarea ovocitelor, spermei şi a embrionilor).

În laboratoarele clinicii lucrează embriologi care sunt la curent cu ultimele descoperiri în domeniul medicinei reproductive. Pe lângă tratamentul pentru infertilitate, laboratorul asigură totodată crio-conservarea gameţilor şi embrionilor în cazurile în care există pierderea totală a fertilităţii sau disfuncţionalităţi ale acesteia.

Sălile de operaţie sunt dotate atât pentru toate procedurile necesare reproducerii asistate, cât şi cu aparatură modernă pentru histeroscopie. O altă parte importantă o reprezintă echipa de anestezişti specializaţi în anestezia ambulatorie a pacienţilor, care este mai sigură şi mai confortabilă.

O altă parte a complexului o reprezintă cabinetele ginecologice ambulatorii care asigură îngrijire ginecologică şi metode de prevenţie pentru femei, indiferent de vârsta acestora.

Nahoru