• Sunteţi aici:
  • Testimoniale

Video de la clinicaQR cod - Contact
pentru telefonul mobil

 

Testimoniale

Pacientele noastre vorbesc despre experienta
lor la Clinica de Medicina Reproductiva si Ginecologie Zlin

Anonim
București

Experiența noastră la Clinica IVF Zlin ne-a schimbat viața și ne-a dăruit bucuria de a putea deveni părinți.

Acum cinci ani, când ne-am hotărât să devenim părinți, am fost plini de speranță și am crezut că acest lucru se va întâmpla foarte repede. Din păcate, aveam să constatăm că, deși ne aflam la o vârstă optimă pentru a deveni părinți, șansele noastre erau destul de reduse. Am început să facem o serie de investigații medicale și am apelat la mai multe proceduri asistate de a rămâne însărcinată, însă fără succes. Mă documentasem asupra posibilitații de a apela la o donatoare de ovocite, dar mi se părea o procedură destul de complicată, în contextul legislației din România. Anul trecut, în octombrie, am aflat de clinica din Zlin și am început demersurile pentru a apela la o donatoare. Totul a decurs foarte bine și am beneficiat de un suport extraordinar din partea coordonatorului FIV, doamna Adina Vochin, în vederea completării documentației necesare și a organizării deplasării noastre la Zlin, pentru luna martie 2014.

Odată ajunși la Zlin, am fost întâmpinați de o echipă de profesioniști și am beneficiat de servicii foarte bune, lucru care ne-a făcut optimiști și încrezători în reușita noastră. La scurt timp după întoarcerea noastră de la Zlin, aveam să aflu că sunt însărcinată cu gemeni. A fost un moment extrem de fericit, care a întrecut cu mult așteptările noastre. La acest moment, sarcina evoluează foarte bine și de curând am aflat că vom avea o fetiță și un băiețel.

Suntem extrem de recunoscători echipei clinicii IVF Zlin care ne-a oferit tot suportul necesar în îndeplinirea visului nostru de a deveni părinți.

 


CB, 41 ani
Bucureşti

Pentru mine, clinica Tomasov din Zlin a fost miracolul pe care îl aşteptam de mai bine de 8 ani! Din prima clipă, colaborarea a decurs perfect. Profesionalismul lor este remarcabil, mai ales că dau dovadă şi de căldura umană de care orice pacient are atât de mare nevoie! Eu şi soţul meu am întâlnit acolo cupluri din întreaga lume, purtând aceeaşi crudă povară a infertilităţii. Sper din tot sufletul că pe toţi clinica Tomasov i-a ajutat să obţină sarcina mult dorită, aşa cum mi s-a întâmplat mie!

Adina Vochin (n.red. coordonatoarea pentru România) a fost, pe tot parcursul procedurilor, un sprijin real. Atât înainte de a face călătoria în Cehia, cu toate informaţiile necesare: medicale, financiare, turistice, etc., cât mai ales, pentru mine cel puţin, în timpul agonizantului prim trimestru, în care orice sughiţ pare un simptom care poate pune în pericol bebeluşul atât de mic şi vulnerabil! Adina mi-a răspuns zi şi noapte la telefon, a fost legătura mea cu medicii din Zlin, mi-a răspuns la toate intrebările, chiar şi la cele care păreau ridicole, m-a ajutat să îmi potolesc toate neliniştile!

Mulțumesc!

 


Anonim

Argeș

Am 27 de ani și sunt din Argeș, și doresc să-mi spun părerea și experiența pe care am avut-o cu clinica din Zlin, prin buna colaborare și buna comunicare cu coordonatoarea Adina Vochin, am ținut legătura pas cu pas, am deranjat-o pentru orice întrebare, toate informațiile dumneaei au fost folositoare și utile pentru mine, știe să comunice cu pacientele. Am urmat toți pașii indicați de Adina, așa am reușit această fertilizare la Zlin, unde am dat peste o echipă competentă, și astfel sunt însărcinată în 7 luni cu sarcină gemelară, ținând cont că am mai avut 2 încercări nereușite în România.

Nefiind vorbitori de limba engleză, acest lucru nu a fost niciun impediment, deoarece Adina ne traducea totul în direct Petrei, coordonatorul de acolo . Am împărtășit experiența mea și altor prietene. Recomand tuturor femeilor infertile această clinică, având ca și coordonator pe Adina Vochin.

 


DP, 35 ani

Râmnicu Vâlcea

Noi am ales străinătatea pt. o mai bogată și îndelungată experiență, pe care știam că o aveau clinicile din afara țării. Printre țări cu tradiție în domeniu, ca și recomandare, se număra și Cehia. Suna bine, era mai aproape de România și știam că au prețuri sub Europa Occidentală. Am căutat pe internet clinicile aferente și, dintre toate, ne-a atras atenția una care nu numai că avea referințe impecabile (și toate au), avea și un coordonator pe limba română. Deși excelenți vorbitori de limba engleză, știam că undeva în transmiterea unor informații cu specific medical se vor pierde date importante, ale căror nuanțe și fluctuații sunt greu de redat într-o limbă străină. Și atunci am zis "asta e clinica noastră! Pur și simplu le are pe toate!"

Etapa premergătoare plecării în Cehia a fost foarte facilă și rapidă. Practic fiecare schimb de informații cu coordonatoarea noastră ne confirma că am făcut o bună alegere. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, nicio analiză neîntoarsă pe toate părțile, niciun amănunt omis, nu numai cele care țineau de intervenția în sine, ci și cele referitoare la drumul până acolo, cazare, modalități de plată , atracții turistice în zonă, etc.

Clinica este situată într-un minunat cartier rezidențial cu deschidere la pădure, personalul este comunicativ, prietenos și foarte punctual! Extrem de profesioniști, din 3 românce prezente în aceeași perioadă în clinică, toate 3 vom fi mămici de gemeni! Faptul că acolo era o puzderie de străini din toată lumea, inclusiv Statele Unite, Germania sau Austria, ne-a confirmat că am făcut o alegere bună. Ne-am zis că "dacă această clinică este suficient de bună pt. ei, e suficient de bună și pt. noi".
Chiar și acolo fiind, Adina, coordonatoarea noastră, nu ne-a ,,abandonat". A fost prezentă pt. orice întrebare, nelămurire sau pur și simplu ca suport emoțional. Și fetelor, va fi și după ce vă întoarceți acasă și, neavând cu cine vă sfătui, o veți întreba tot felul de nimicuri cu care nu vreți să vă deranjați prețiosul ginecolog.

Din fericire, nu va trebui sa repetăm experiența, dar oricând i-am alege tot pe ei.

 


Anonim, 35 ani

Echipa clinicii din Zlin sunt niște oameni minunați, ne-au adus bucuria în suflet și mi-au dat speranța să cred că voi fi mamă. Sunt profesioniști, primitori și, cel mai important, stau cu tine și îți explică tot ce se va întâmpla, ceea ce îți dă încredere că totul va fi bine. Colaborarea cu doamna Adina Vochin a fost foarte bună, mi-a răspuns la întrebări și telefon tot timpul, chiar dacă câteodată nu era ceva important, dar eu intram în panică. A fost alături de mine cu încurajări și sfaturi, care m-au ajutat să trec peste momentele grele.
Condițiile de la hotelul clinicii sunt foarte bune, este un avantaj că după embriotransfer te aduc întinsă în cameră. Restaurantul hotelului are mâncarea foarte bună și prețurile bune. Pot să spun că zilele petrecute la clinică au fost un mic concediu.

 


Anonim, 39 ani

Constanța

Locuiesc în Constanța, am vârsta de 39 de ani și mă bucur că am posibilitatea să împărtășesc și altora experiența și impresiile mele.

Recomand celor care doresc și au posibilitatea să apeleze cu încredere la serviciile oferite de clinica de la Zlin – Cehia!

De la început, totul a funcționat perfect, a fost o sincronizare foarte bună a activităților. Informațiile pe care le-am primit, dar și colaborarea cu doamna Adina Vochin au fost benefice până la final, ajutându-ne să atingem rezultatul mult dorit. Totul a decurs conform planului. În prima fază am stabilit de comun acord data cât mai exactă cu privire la sosirea noastră la Zlin, în Cehia, după care am urmat tratamentul de pregătire, monitorizarea și transmiterea informațiilor medicale obținute în țară. Menționez că am primit ajutor și informații din partea doamnei Adina și cu privire la activitățile organizatorice: rezervarea camerelor la hotel, ruta transportului, preluarea de la aeroport, fapt care a contat foarte mult pentru noi.

La clinica de la Zlin, am întâlnit oameni minunați, personal amabil și un sistem foarte bine pus la punct. Toate serviciile de care am beneficiat au fost la nivelul așteptat: transportul aeroport-clinică, serviciile medicale, precum și serviciile de cazare. Prețul serviciilor a fost cel stabilit și comunicat anterior plecării noastre la Zlin, fără alte costuri suplimentare de care să nu fi luat la cunoștință. Am fost foarte bine informați din acest punct de vedere.

Procedura FIV a decurs conform protocolului, fără probleme. Am beneficiat de materiale informative cu privire la parcurgerea etapelor procedurale traduse în limba română. Cine știe puțină engleză, se descurcă bine.
La clinică ne-a îndrumat și ne-a ajutat doamna Petra Kucerova, cu care, de asemenea, am avut o foarte bună colaborare și căreia îi aducem mulțumiri pe această cale. Doamna Petra este o persoană care ne-a întâmpinat cu căldură, iar pe tot parcursul șederii noastre acolo, a avut întotdeauna o atitudine pozitivă și ne-a încurajat cu privire la demersul nostru. În final, avem o sarcină în evoluție.

Ceea ce este de remarcat se referă la faptul că, după sosirea în România, am beneficiat în continuare de sprijinul doamnei Adina, primind din partea dânsei încurajări și îndrumări cu privire la efectuarea tratamentului care era în curs de administrare. Am observat că are o bună evidență a etapelor de urmat în administrarea medicamentelor, anunțându-ne de fiecare dată cu anticipație cu privire la ceea ce este de făcut. Îi mulțumim și dânsei, de asemenea, pentru tot ceea ce a făcut pentru noi.

Nu în ultimul rând, aducem mulțumiri întregului personal al clinicii de la Zlin cu care am intrat în contact, domnului doctor Krenek și întregii echipe medicale.

Încurajăm pe oricine dorește să apeleze la serviciile medicale de la Zlin să o facă cu încredere.

 


Anonim, 37 ani

Alexandria

Am fost pacienta acestei clinici și pot vorbi doar la superlativ începând cu coordonatorul pentru România, despre cadrele medicale, serviciile medicale, dar și condițiile de cazare. Coordonatorul mi-a dat încredere, mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie, m-a sprijinit și a fost receptivă oricând pe parcursul pregătirii pentru FIV, în timpul procedurilor și în primul trimestru al sarcinii. Recomand clinica din Zlin pentru profesionalismul de care au dat dovadă, buna organizare, amabilitatea și încrederea oferită de toți angajații. Fără a exagera, totul poate primi 5 stele și credeți-mă, am fost pacienta multor medici renumiți și a multor clinici din România, cu care nu se compară.

 


Anonim

Multe mulțumiri întregului personal al IVF Zlin! Întreaga experiență a fost una profesionistă!
De la prima comunicare cu coordonatoarea noastră din țară Adina Vochin – răspunsuri prompte și la obiect la toate întrebările noastre – până la colaborarea cu coordonatoarea noastră de la Zlin Eva Valentova – atitudine caldă, disponibilitate și informații complete.
De la atmosfera elegantă și primitoare a hotelului până la menu-ul eclectic și prețurile accesibile ale restaurantului – ambele situate în aceeași clădire cu clinica, astfel, un concept eficient și comod pentru pacienți – alături de atiudinea serviabilă a întregului personal.
De la comunicarea excelentă cu echipa medicală – Dr. Ondrej Krenek, Embr. Katerina Tvrdonova și personalul de asistență – atât comunicarea în limba engleză, cât și informațiile medicale și riscurile asociate până la finalizarea cu succes a procedurilor medicale.
IVF Zlin este recomandarea mea nr. 1 pentru cuplurile cu probleme de infertilitate care optează pentru un tratament în străinătate.

 

Femeie, 35-44 ani, România, FIV cu material genetic de la donator

Rezultatul tratamentului: scor 5 din 5
Calitatea îngrijirii: scor 5 din 5
Satisfacția investiției: scor 5 din 5
Comunicarea cu pacientul: scor 4 din 5
Mediul ambiant al clinicii / hotelului: scor 5 din 5

 


Anonim

București

Când am pășit pe poarta clinicii de fertilizare, aveam în gând toate acele clipe în care ne visasem cu un copil de mână și ne întrebam cum va fi dacă și acum vom da greș.

Ne-am amintit însă ce ne spusese dna Adina Vochin, vorbele de încurajare care ne-au determinat să facem drumul până acolo. Și am întâlnit oameni minunați, care ne-au înconjurat nu doar cu un desăvârșit  profesionalism, ci și cu dragoste, făcând în cele din urmă ca imposibilul să devină posibil. Și astăzi, când ascultăm în sfârșit bătăile inimii bebelușilor noștri, nu putem să spunem decât un MULȚUMESC tuturor celor care ne-au ajutat să ne împlinim visul, respectiv Adinei Vochin și întregii echipe din Zlin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahoru